Hλεκτρoνικές Yπηρεσίες
 
Το περιοδικό του Δήμου μας!
 
Σύγχρονος Ηλεκτρονικός Δήμος - Ενημερωθείτε με SMS & E-mail!

Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Wi-Fi Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού
Χάρτες Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
GIS Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Κοινωνική Προστασία
Απασχόληση
Η Παιδεία στο Δήμο μας
Δημοτικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Η Υγεία στο Δήμο μας
ΚΕΠ Υγείας
Παιδικοί Σταθμοί
Κέντρο Ανοιχτής Απασχόλησης Ηλικιωμένων
Βοήθεια στο Σπίτι
e-Βοήθεια στο Σπίτι
Ανώδυνος Τοκετός - Δωρεάν μαθήματα στο Δήμο μας

Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος
Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη
Cine Πανόραμα, Cine Πυλαία
Δημοτικό Ωδείο
Δημοτικό Κολυμβητήριο
Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής
Εθελοντικές Ομάδες στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Ανακύκλωση
Προστασία Αδέσποτων

ΚΕΠ του Δήμου μας

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Σύμφωνο των Δημάρχων

Διαύγεια

Πύλη Διαμεσολάβησης

Δήμος σε Δράση
 • Προληπτικές εξετάσεις για τους υπαλλήλους του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη 24-11-2015  Προληπτικές εξετάσεις για τους υπαλλήλους του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
  Δωρεάν πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής με παράλληλη εκτίμηση του Καρδιαγγειακού Κινδύνου υλοποιούν για τους υπαλλήλους του δήμου η αντιδημαρχία  Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Παιδείας Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας Πυλαίας-Χορτιάτη. 


 • Εθελοντική δράση στο Πανόραμα - Μαζεύουμε ελιές, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας! 23-11-2015  Εθελοντική δράση στο Πανόραμα - Μαζεύουμε ελιές, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!
  «Μαζεύουμε ελιές για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια». Με αυτό το σύνθημα η Επιτροπή Εθελοντισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνουν εθελοντική δράση μαζέματος ελιών από δημοτικό οικόπεδο του δήμου. Το λάδι που θα προκύψει εν συνεχεία θα διατεθεί στις άπορες οικογένειες των δημοτών μας ως μια μικρή στήριξη για τις δύσκολες εποχές που περνούν. 

 • Πρεμιέρα της Δημοτικής Κινηματογραφικής Λέσχης στο Ασβεστοχώρι 23-11-2015  Πρεμιέρα της Δημοτικής Κινηματογραφικής Λέσχης στο Ασβεστοχώρι
  Με το «Παιχνίδι της μίμησης», την εξαίρετη -πρώτης προβολής- ταινία του Μόρτεν Τίλντουμ που εκτός από σφιχτοδεμένο ιστορικό θρίλερ χαρακτηρίζεται και ως μια πολυεπίπεδη κοινωνική μελέτη πάνω στις έννοιες της απόκρυψης και της μίμησης, ανοίγει φέτος την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η χειμερινή αυλαία της Δημοτικής Κινηματογραφικής Λέσχης στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ασβεστοχωρίου.

 • Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Ένα έργο πολιτισμού, ιστορίας και μνήμης» Παρουσιάστηκε τo πρώτο ιστορικό Λεύκωμα του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη 20-11-2015  Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Ένα έργο πολιτισμού, ιστορίας και μνήμης» Παρουσιάστηκε τo πρώτο ιστορικό Λεύκωμα του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη
  Γέμισε χτες από την ιστορία του τόπου μας, αλλά και από τους ανθρώπους του το αμφιθέατρο Πολιτισμού του δήμου Πυλαίας-Χορτάτη, στο Πανόραμα, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του πρώτου ιστορικού Λευκώματος του δήμου μας, που καταγράφει την μακραίωνη ιστορία του, αλλά και το σύγχρονο δυναμικό του παρόν.

 • Φεστιβάλ Χορωδιών στο Πανόραμα το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 16-11-2015  Φεστιβάλ Χορωδιών στο Πανόραμα το Σάββατο 21 Νοεμβρίου
  Εννέα χορωδιακά σχήματα κυρίως από την Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Χορωδιών του  Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος.


 • «Συζητώ με το δήμαρχό μου» - Οδοιπορικό έξη στάσεων με ζωντανό διάλογο παντού! 16-11-2015  «Συζητώ με το δήμαρχό μου» - Οδοιπορικό έξη στάσεων με ζωντανό διάλογο παντού!
  Μέχρι και την τελευταία ερώτηση που τέθηκε από το ακροατήριο απάντησε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στις άμεσες, ζωντανές και αναλυτικές συζητήσεις για όλα τα προβλήματα του δήμου, που πραγματοποιήθηκαν και στις έξη δημοτικές ενότητες του δήμου στις φετινές δημοτικές συνελεύσεις με τον τίτλο «Συζητώ με το δήμαρχό μου». Σε μια διαδικασία ανοικτού διαλόγου, όπου ο δήμαρχος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους δημότες.

Εκλογές 2015


Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμάτων


Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμάτων (ΤΣΔΑ)
του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη 


Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν στην εκπόνηση του Τοπικού Σχεδίου για την Διαχείριση των Απορριμμάτων του (ΤΣΔΑ) συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο και υποβάλλοντας σχόλια, προτάσεις και παρατηρήσεις επί του σχεδίου μέχρι την 21η Σεπτεμβρίου 2015 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση diavoulefsi.panorama@pilea-hortiatis.gr είτε μέσω τηλεφώνου στις γραμμές 2313-301093 & 2310-326370.

Διαβάστε το σχέδιο εδώ.
Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

e-Βοήθεια στο Σπίτι
Έργο Δημοτών
Εθελοντισμός
στο
Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη


Όλοι μαζί φτιάχνουμε το "Έργο Δημοτών".
Γίνε μέλος, στήριξε την προσπάθεια.

ΣΔΕ Πυλαίας-Χορτιάτη      Δημόσιο Ι.Ε.Κ.     Ο Προσωπικός Ιατρικός μου Φάκελοςέχουμε
νέα!
Κυκλοφόρησε το
νέο
τεύχος


 


Καλωσόρισμα του Δημότη

Καλωσόρισμα του Δημότη
 

Συμβαίνει τώρα...


Εκδηλώσεις
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
             
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
                         
 
 

Θέλω να...
 
Έγγραψαν... για το δήμο μαςΠες μια ιδέα
e-Newsletter
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης.
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT


Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ – (Ρώτα το Διονύση)Ανακύκλωση των Δήμων Aνατολικής Θεσσαλονίκης