Hλεκτρoνικές Yπηρεσίες
 
Το περιοδικό του Δήμου μας!
 
Σύγχρονος Ηλεκτρονικός Δήμος - Ενημερωθείτε με SMS & E-mail!

Ευρωπαϊκά Διακρατικά ΠρογράμματαΠλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-ΧορτιάτηWi-Fi Δήμου Πυλαίας-ΧορτιάτηGIS Δήμου Πυλαίας-ΧορτιάτηΔημοτικό Κέντρο Πληροφορικής & Ελεύθερου ΛογισμικούΗ Υγεία στο Δήμο μαςΕργασίαΠαιδικοί ΣταθμοίΔημοτική Βιβλιοθήκη ΠανοράματοςΔημοτικό ΚολυμβητήριοΠάρκο Κυκλοφοριακής αγωγήςCine Πανόραμα, Cine ΠυλαίαΔημοτικό ΩδείοΟικιακή ΚομποστοποίησηΠροστασία ΑδέσποτωνΑνώδυνος Τοκετός - Δωρεάν μαθήματα στο Δήμο μαςΕθελοντικές Ομάδες στο Δήμο Πυλαίας-ΧορτιάτηΚΕΠ του Δήμου μαςΧάρτες Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης


Ο Προσωπικός Ιατρικός μου Φάκελος

Το Σύμφωνο των Δημάρχων

Διαύγεια
Δήμος σε Δράση
 • Σεμινάριο GRASP : Πρωταγωνιστής ο πράσινος δήμος και οι κοινωνίες! 20-10-2014  Σεμινάριο GRASP : Πρωταγωνιστής ο πράσινος δήμος και οι κοινωνίες!
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πανόραμα το εξειδικευμένο σεμινάριο για την εκπαίδευση των δημοσίων και ιδιωτικών φορέων στη χρήση του σύγχρονου εργαλείου ηλεκτρονικών προμηθειών, που διοργανώθηκε από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Το οικολογικό σεμινάριο, που είχε τίτλο «Τεχνολογίες και Εφαρμογές Ενεργειακής Απόδοσης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» και εντασσόταν στο πρόγραμμα GRASP, στόχευε στο να φέρει πιο κοντά στους δήμους και τα στελέχη του με τις διαθέσιμες ”πράσι...
 • Θερμή υποδοχή του Πατριάρχη Σερβίας στον Χορτιάτη 18-10-2014  Θερμή υποδοχή του Πατριάρχη Σερβίας στον Χορτιάτη
  Ένα ιστορικό Πατριαρχικό Τρισάγιο πραγματοποίησε σήμερα στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος. Ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Μνημείο του Ολοκαυτώματος του Χορτιάτη, όπου 70 χρόνια πριν 149 συμπολίτες μας έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

 • Η Υρώ Μανέ στο Πανόραμα 17-10-2014  Η Υρώ Μανέ στο Πανόραμα
  Η τραγική κωμωδία του Νίκου Βασιλειάδη «Συμβολαιογράφος» παρουσιάζεται την ερχόμενη  Δευτέρα στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος, σε μια θεατρική παράσταση που διοργανώνεται από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Η θεατρική διασκευή είναι της Εμμανουέλας Αλεξίου και του Γιώργου Καραμίχου και η σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου, ενώ στο ρόλο της Ερασμίας εμφανίζεται η Υρώ Μανέ.


 • Ημερίδα για τις καλές πρακτικές των δήμων 16-10-2014  Ημερίδα για τις καλές πρακτικές των δήμων
  «Καλές πρακτικές δήμων» είναι ο τίτλος του ημερίδας που πραγματοποιείται την Παρασκευή στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Οpen Technology Service AE, σε συνεργασία με δήμους της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης και έχει αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας πάνω στις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουν οι δήμοι με σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Έργο Δημοτών
Εθελοντισμός
στο
Δήμο Πυλαίας - ΧορτιάτηΌλοι μαζί φτιάχνουμε το "Έργο Δημοτών".
Γίνε μέλος, στήριξε την προσπάθεια.
Προσεχείς Εκδηλώσεις
79ης ΔΕΘ


Καλωσόρισμα του Δημότη
 

Συμβαίνει τώρα...


Εκδηλώσεις
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
     
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
         
 
 

Θέλω να...
 
Έγγραψαν... για το δήμο μαςΠες μια ιδέα
e-Newsletter
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης.
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT

Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ – (Ρώτα το Διονύση)

Ανακύκλωση των Δήμων Aνατολικής Θεσσαλονίκης