Λεύκωμα του Δήμου
 
Επικοινωνία με τον πολίτη

Το περιοδικό του Δήμου μας!
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Wi-Fi Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού

Γενικοί Χάρτες Δήμου
νέο Γ.Π.Σ. ΔΚ Πυλαίας

Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος
Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος
Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη
Cine Πανόραμα, Cine Πυλαία
Δημοτικό Ωδείο
Αθλητισμός
Δημοτικό Κολυμβητήριο
Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής
Εθελοντικές Ομάδες στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη
Οι μαθητές μας ξεναγούν στην Πυλαία

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κέντρο Κοινότητας
Κοινωνική Προστασία
Απασχόληση
Η Παιδεία στο Δήμο μας
Κοινωνικό Φροντιστήριο
Η Υγεία στο Δήμο μας
ΚΕΠ Υγείας
Τηλεϊατρική
Παιδικοί Σταθμοί
Κέντρο Ανοιχτής Απασχόλησης Ηλικιωμένων
Βοήθεια στο Σπίτι
e-Βοήθεια στο Σπίτι


Πολιτική Προστασία
Προστασία Αδέσποτων
Ανακύκλωση

ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη

ΚΕΠ του Δήμου μας

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Σύμφωνο των Δημάρχων

Διαύγεια

Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών

Πύλη Διαμεσολάβησης

Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Ανακοινώσεις

Νέα:  
Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα Δράσεις ΚΑΠΗ (1) Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα Κοινωνική Προστασία (53)
25-10-2021
Καμπάνια Ενημέρωσης με τίτλο: "Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν"
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

 
22-10-2021
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-10-2021
Περίληψη:   Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος
 
Σας γνωστοποιούμε ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ  25/10/2021 και κατά τις ώρες 12.00΄ έως 14.30΄  έχει  προγραμματισθεί  Διακοπή  Ρεύματος , στην Δ.Ε. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.

22-10-2021
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-10-2021
 
Περίληψη:   Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος
 
Σας γνωστοποιούμε ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ  25/10/2021 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 12.00΄  έχει  προγραμματισθεί  Διακοπή  Ρεύματος , στην Δ.Ε. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.
 

21-10-2021
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-10-2021
Περίληψη:   Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος
 
Σας γνωστοποιούμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ  24/10/2021 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 14.30΄  έχει  προγραμματισθεί  Διακοπή  Ρεύματος , στην Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ.

05-10-2021
Το ΝΠΔΔ «ΚΕ.Κ.Π.Α.Π.» Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ συνεχίζει το πρόγραμμα επίσκεψης επαγγελματιών υγείας από την Αλτσχάιμερ Ελλάς
Το ΝΠΔΔ «ΚΕ.Κ.Π.Α.Π.» Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ συνεχίζει το πρόγραμμα επίσκεψης επαγγελματιών υγείας από την Αλτσχάιμερ Ελλάς. Η ενημέρωση του Προγράμματος αφορά στην άνοια και τους παράγοντες κινδύνου για την έναρξη νοητικών διαταραχών καθώς και των προληπτικών μέτρων για τη διατήρηση του υγιούς γήρατος. Θα γίνει ενημέρωση για τις αρνητικές συνέπειες της φροντίδας στους περιθάλποντες καθώς και για τα κοινωνικά προβλήματα που είναι δυνατό να προκύψουν μετά τη διάγνωση της άνοιας. Παράλληλα, θα γίνει εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας των ΚΑΠΗ στην εφαρμογή και αξιολόγηση νευροψυχολογικών διαγνωστικών δοκιμασιών αλλά και στη δημιουργία προγράμματος νοητικής ενεργοποίησης που θα προσφέρεται σε ηλικιωμένα άτομα με άνοια ή ήπια νοητική διαταραχή, με σκοπό τη δημιουργική απασχόλησή τους, αλλά και την καθυστέρηση της κλινικής εξέλιξης της άνοιας. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Νευροψυχολογική Εκτίμηση των επωφελούμενων των ΚΑΠΗ.
04-10-2021
ΕΥΑΘ _ Εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού_ Τρίτη 5/10/2021
Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 5/10/2021, από τις 8:00 εώς τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων λόγω διαρροής στην συμβολή των οδών Λεωνίδου-Αναξιμάνδρου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδoυ, Αναξιμάνδρου, Βεργίνας, Παπαναστασίου, Πλαστήρα καθώς και στις παρακείμενες οδούς. Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: Χαριλάου, Πυλαιώτικα, Αλλατίνη των Δήμων Θεσσαλονίκης και ΠυλαίαςΧορτιάτη. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

30-09-2021
ΕΥΑΘ _ Εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού_ Παρασκευή 1/10/2021
Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 01/10/2021, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δικλείδας λόγω διαρροής στην συμβολή των οδών Λεωνιδίου-Αναξιμάνδρου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδoυ, Αναξιμάνδρου, Βεργίνας, Παπαναστασίου και Πλαστήρα και στις παρακείμενες οδούς. Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: Χαριλάου, Πυλαιώτικα, Αλλατίνη των Δήμων Θεσσαλονίκης και ΠυλαίαςΧορτιάτη. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


27-09-2021
ΕΥΑΘ _ Εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού_Τρίτη 28/9
Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/9/2021, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ100 στην οδό Λεωνίδου 28 του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωνίδα, Αναξιμάνδρου, Βεργίνας Παπαναστασίου και Πλαστήρα και στις παρακείμενες οδούς. Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: Χαριλάου, Πυλαιώτικα, Αλλατίνη, των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

22-09-2021
18 Σεπτεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Δότη Μυελού των Οστών
Το «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ»,  μέσα από την δράση της Τράπεζας εθελοντών Δοτών  έχει εγγράψει στα 7 χρόνια της λειτουργίας του 120.000 εθελοντές δότες στο Εθνικό και Παγκόσμιο αρχείο εθελοντών δοτών και 160 από αυτούς έχουν δώσει μόσχευμα, έχουν δώσει ζωή σε ισάριθμους  ασθενείς  της Ελλάδας και του εξωτερικού.   Έτσι, η δράση μας παίρνει παγκόσμιο  χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση  (emphasis) σε  ελληνικές λέξεις  Panethnic, philanthropist,  care, medicine  therapy, με οικουμενικό νόημα  για την αξία της ζωής και της προσφοράς.
22-09-2021
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιατή και ο GreekLUG στα πλαίσια της εκπαιδευτικής και κοινωνικής δράσης, ανακοινώνουν την έναρξη δωρεάν σειράς μαθημάτων πληροφορικής με χρήση εργαλείων ΕΛ/ΛΑΚ
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιατή και ο GreekLUG στα πλαίσια της εκπαιδευτικής και κοινωνικής δράσης, ανακοινώνουν την έναρξη δωρεάν σειράς μαθημάτων πληροφορικής με χρήση εργαλείων ΕΛ/ΛΑΚ. Η σειρά μαθημάτων, αφορά όσους έχουν ήδη γνώσεις χειρισμού H/Y και επιθυμούν να εμβαθύνουν στον κόσμο της πληροφορικής και να εκπαιδευτούν στην χρήση εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 02/10/2021 και θα γίνονται σε ηλεκτρονική μορφή, Σάββατα και ώρες 16:00-18:00.
20-09-2021
Απόφαση για αυτεπάγγελτη εκταφή – κατάργηση Κενοταφίων στο Κοιμητήριο της Κοινότητας Ασβεστοχωρίου
Λαμβάνοντας υπόψη τον Κανονισμό Κοιμητηρίων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (άρθρο 13ο Αυτεπάγγελτες Εκταφές), αποφασίζουμε την άμεση εκτέλεση της αυτεπάγγελτης εκταφής - κατάργησης Κενοταφίων στο κοιμητήριο της Κοινότητας Ασβεστοχωρίου.
10-09-2021
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΤΕΟ AUTOSAFE, ΤΡΙΤΗ 14 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
H εταιρεία ΚΤΕΟ AUTOSAFE σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία.  Είναι μια πράξη αγάπης απέναντι στους συνανθρώπους μας που καθημερινά χρειάζονται αίμα, είτε από τροχαία, είτε από χειρουργεία είτε από τη μεσογειακή αναιμία που μαστίζει τη χώρα μας. Δυστυχώς, οι ανάγκες για αίμα στη χώρα μας είναι αρκετά αυξημένες. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη και συνάμα πολύ σπουδαία, εάν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να χαρίσει ζωή σε κάποιον συνάνθρωπο του.
Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που γιορτάζουμε την Ύψωση του Τιμίου Σταύρου, σας περιμένουμε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από τις 9:00 έως τις 13:00.

10-09-2021
ΕΥΑΘ ΑΕ Δελτίο Τύπου
Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 13/9/2021, από τις 8:00 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης παροχής πυρόσβεσης Φ50 σχολικού συγκροτήματος στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου με Βεργίνας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αναξιμάνδρου και Βεργίνας καθώς και στις παρακείμενες οδούς, των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
07-09-2021
Eγγραφές στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Πυλαίας Χορτιάτη για το σχολικό έτος 2021-22
Eγγραφές στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Πυλαίας Χορτιάτη για το σχολικό έτος 2021-22
06-09-2021
Απόφαση για αυτεπάγγελτες εκταφές στα Κοιμητήρια της Δ.Ε. Πυλαίας
Λαμβάνοντας υπόψη τον Κανονισμό Κοιμητηρίων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (άρθρο 13ο Αυτεπάγγελτες Εκταφές), αποφασίζουμε την άμεση εκτέλεση των αυτεπάγγελτων εκταφών των κατωτέρω ενταφιασμένων στα κοιμητήρια της Δ.Ε. Πυλαίας.
03-09-2021
Έκθεση Πεπραγμένων και Διαχειριστικός Απολογισμός της Δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για το εξάμηνο από 06/08/2020 έως 05/02/2021
Έκθεση Πεπραγμένων και Διαχειριστικός Απολογισμός της Δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο»  για το εξάμηνο από 06/08/2020 έως 05/02/2021
 
28-08-2021
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΕΒΑ/FEAD
Σε διανομή προϊόντων θα προχωρήσει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν παιδί ηλικίας 2 έως 5 ετών και 6 έως 16 ετών και έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 σε όλες τις Δ.Ε. (Πανοράματος, Πυλαίας, Χορτιάτη).
26-08-2021
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08/2021
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Ασβεστοχώρι την Κυριακή 29/08/2021 08:00-10:30
12-08-2021
Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών κτιρίων
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα επτά(87) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης,αριθμού ατόμων.
03-08-2021
Ενημέρωση πολιτών για το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πανοράματος κατά την διάρκεια του Αυγούστου 2021
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος το διάστημα από 09.08.2021 έως και την 15.08.2021 θα παραμείνει κλειστό.
Τις υπόλοιπες ημέρες του μηνός Αυγούστου 2021 θα λειτουργεί από τις 08.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ.
Βρέθηκαν 890 εγγραφές, εμφανίζονται από 1 έως 20.Πρώτη Προηγούμενη 12345678 ΤελευταίαΣχέδιο Δράσης COVID-19

Smart City
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Hλεκτρoνικές Yπηρεσίες
 
Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής και Διεκπεραίωσης Αιτήσεων (Η.Σ.Υ.Δ.Α.)
 
Act in the City

e-15195 Βελτιώνω την πόλη μου

15195 Γραμμή του Πολίτη

2313 322006 Γραμμή της Γυναίκας

Τηλέφωνα & Emails Υπηρεσιών

Αναζήτηση Προσωπικού

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Καλωσόρισμα του Δημότη
 
Δημοτικοί Συνεδριακοί Χώροι
 
 

Συμβαίνει τώρα...Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Εκδηλώσεις
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
         
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Έγγραψαν... για το δήμο μας
Πες μια ιδέα
e-Newsletter
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης.
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT

Ανακύκλωση Δήμων Ανατολικής Θεσ/νίκης

Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας

Κουνούπια

Πρόγραμμα BabyArtist

Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ – (Ρώτα το Διονύση)

Αλκοόλ μετά τα 18

Αλκοόλ μετά τα 18

Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης

Your Europe
 
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT
Πράσινο Ταμείο eduACT

Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς