Λεύκωμα του Δήμου
 
Επικοινωνία με τον πολίτη
 

Το περιοδικό του Δήμου μας!
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Wi-Fi Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού

Γενικοί Χάρτες Δήμου
νέο Γ.Π.Σ. ΔΚ Πυλαίας

Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος
Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος
Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη
Cine Πανόραμα, Cine Πυλαία
Δημοτικό Ωδείο
Αθλητισμός
Δημοτικό Κολυμβητήριο
Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής
Εθελοντικές Ομάδες στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κέντρο Κοινότητας
Κοινωνική Προστασία
Απασχόληση
Η Παιδεία στο Δήμο μας
Κοινωνικό Φροντιστήριο
Η Υγεία στο Δήμο μας
ΚΕΠ Υγείας
Παιδικοί Σταθμοί
Κέντρο Ανοιχτής Απασχόλησης Ηλικιωμένων
Βοήθεια στο Σπίτι
e-Βοήθεια στο Σπίτι


Πολιτική Προστασία
Προστασία Αδέσποτων
Ανακύκλωση

ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη

ΚΕΠ του Δήμου μας

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Σύμφωνο των Δημάρχων

Διαύγεια

Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών

Πύλη Διαμεσολάβησης


Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Ανακοινώσεις

Νέα:  
Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα Κοινωνική Προστασία (47)
19-02-2020
Έγκριση της Έκθεσης πεπραγμένων και του διαχειριστικού Απολογισμού της Δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για το εξάμηνο από 6/02/2019 έως 5/08/2019.
19-02-2020
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί το έργο με τίτλο : «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» που δημιουργεί  μια κεντρική υπηρεσία υποστήριξης ηλικιωμένων που χρειάζονται φροντίδα και παρακολούθηση (ηλικιωμένοι  που ζουν μόνοι τους ή/και μακριά από δομές υγείας & φροντίδας, είναι  χρόνια πάσχοντες). Λειτουργεί γι’ αυτό το σκοπό σε 24ωρη βάση Τηλεφωνικό Κέντρο διαχείρισης κλήσεων με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, που έχει άμεση πρόσβαση στο αρχείο κάθε ηλικιωμένου και ανταποκρίνεται τηλεφωνικά  στις κλήσεις ανάγκης του ηλικιωμένου. Στην περίπτωση που  ο  ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πρόβλημα η 24ωρη υπηρεσία στέλνει αμέσως για βοήθεια, όποιον απαιτείται  (κάποιον εθελοντή γείτονα, μέλος της οικογένειάς του, ασθενοφόρο, την Άμεση Δράση, την Πυροσβεστική.)
19-02-2020
Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια της αγοράς λεωφορείου για τα παιδιά της ΣΥΖΩΗΣ
Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Τύφλωση και Πολλαπλές Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» αυξάνονται, βελτιώνονται και γίνονται πιο ποιοτικές. Το έργο του Συλλόγου είναι γνωστό, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=QN_tmNkP2IU
Η Συζωή έχει επιτακτική ανάγκη πλέον την αγορά ενός λεωφορείου, ειδικά διαμορφωμένου για την μεταφορά των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.


19-02-2020
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη
14-02-2020
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΕΒΑ/FEAD

13-02-2020
Παρουσίαση Βιβλίου - Βασίλης Κοντογουλίδης Η ΕΠΙΤΡΟΦΗ Τετάρτη 19.02.20 στις 19.00 στο Καφέ Ζωγράφου
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
12-02-2020
Χορευτές του Βορρά: Ρωμαίος και Ιουλιέτα
Η νέα παραγωγή των Χορευτών του Βορρά είναι το αξεπέραστο έργο του Σαίξπηρ, “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”. Με όχημα την κίνηση και την μουσική, οι Χορευτές του Βορρά αφηγούνται με επίκαιρο τρόπο το συγκλονιστικότερο δράμα της παγκόσμιας δραματουργίας. Μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, σε ένα απροσδιόριστο παρόν, είναι στελεχωμένη με φιλόδοξους τεχνοκράτες όπου άγουν και φέρονται σε μία αίθουσα συσκέψεων. Καιροσκόποι, αδυσώπητοι ορθολογιστές υπαγορεύουν τις κινήσεις της διεθνούς αγοράς. Είναι αυτοί που ορίζουν τι τρώμε, τι πίνουμε, πως αναπνέουμε, πως ντυνόμαστε,πως διασκεδάζουμε. Η υποταγή- υπακοή στις αξίες της εταιρείας είναι η υπέρτατη αξία. Η κύρια ώθηση του “Ρωμαίου και της Ιουλιέτας” δεν είναι η απαγορευμένη αγάπη, αλλά ο “άρρωστος” ανταγωνισμός, ο αθέμιτος αγώνας για επικράτηση, η φιλοδοξία που συνθλίβει. Το μίσος σκοτώνει τα πάντα και κυρίως τον έρωτα. Υψηλόβαθμα στελέχη πολυεθνικών εταιριών, εξουσιολάγνοι αριβίστες έχουν παραμορφωθεί από την εμμονή για κατάκτηση της εξουσίας .

10-02-2020
Ανακοίνωση μη λειτουργίας Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πανοράματος την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου
Λόγω εργασιών συντήρησης των μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού μας Κολυμβητηρίου, αυτό θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.
 
10-02-2020
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού στο πλαίσιο συνεργασίας τους με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο  ανακοινώνουν τη χορήγηση 7 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΙΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ σε οποιαδήποτε από τις 84 ειδικότητες της σχολής (Γαστρονομία, Αισθητική, Κομμωτική, Μηχανολογία κ.ά.). Η χορηγία γίνεται μετά από απόφαση του Προέδρου και της Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους νέους του Δήμου που προέρχονται από ευπαθείς ομάδες  να αλλάξουν τη ζωή τους και την προοπτική τους στην αγορά εργασίας. Όσοι επιλεγούν θα ξεκινήσουν τη φοίτηση τους στο εαρινό εξάμηνο (Φεβρουάριος 2020),
31-01-2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.-ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες: Aντικατάσταση δικλείδας Φ250, λόγω διαρροής στην οδό Πλαστήρα 67 του Δήμου Θεσσαλονίκης και αντικατάσταση δικλείδας εκκενώσεως λόγω διαρροής στη συμβολή των οδών: Καραϊσκάκη – Ερμή, του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαιώτικα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας–Χορτιάτη. Επίσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Βότση, Κηφισιά, Αγίου Παντελεήμωνος και Κέντρο Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο Διευθυντής Δικτύων Ύδρευσης
Παντελής Λεγμπέλος
Πολιτικός Μηχανικός
28-01-2020
ΓΕΛ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ERASMUS+ 2018-2020
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μετακίνηση μαθητών/τριών του ΓΕΛ Χορτιάτη στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2018-2020 “PRomotion Of Identity, European Culture and Tradition” κωδικός 2018-1-IT02- KA229-047925_2.
Από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, δώδεκα μαθητές/τριες και τρεις καθηγητές/τριες του σχολείου μας συμμετείχαν στην μετακίνηση C3 mobility “Local cultural heritage in a European perspective and the Romanian National Day” του προγράμματος Erasmus+ και  φιλοξενήθηκαν από μαθητές/τριες του Colegiul National "MIHAIEMINESCU" στo Petrosani Ρουμανίας μαζί με δώδεκα μαθητές/τριες και δύο καθηγητές/τριες από το Istituto Istruzione Superiore "E. MEDI" του Leonforte Ιταλίας.
10-01-2020
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 17/7/2019 ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 3009/2019 ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 17/7/2019 ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 3009/2019 ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
10-01-2020
Πρόσκληση-Ανακοίνωση σχετικά με τις εκταφές στα Κοιμητήρια του Δήμου
Το Τμήμα Κοιμητηρίων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη δυνάμει της υπ΄αριθ.774/09-12-2019 απόφασης Δημοτικού Συμβούλιου καλεί τους συγγενείς των ενταφιασμένων στα Κοιμητήρια του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, των οποίων η ταφή και η παράταση ταφής έληξε, να προσέλθουν εντός 10 (ΔΕΚΑ) ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος, στο κατά τόπον γραφείο κοιμητηρίων της κάθε δημοτικής ενότητας, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση εκταφής του ενταφιασμένου συγγενή τους και να ρυθμίσουν τις  τυχόν χρεώσεις των σχετικών τελών.
27-12-2019
Ημερίδα με τίτλο «ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΠΑΘΕΙΕΣ», Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, Πολιτιστικό-Εκπαιδευτικό Κέντρο "Γ. και Χ. Κρασσά"
Επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στη μνήμη της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τίτλο «ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΠΑΘΕΙΕΣ», Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, 09:00-21:00, Πολιτιστικό-Εκπαιδευτικό Κέντρο  "Γ. και Χ. Κρασσά"
19-12-2019
Ανακοίνωση ωραρίου λειτουργίας Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πανοράματος κατά την εορταστική περίοδο και το Νέο Έτος.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος κατά την εορταστική περίοδο και για τις ημέρες 25-26/12 & 1-2/1 θα είναι κλειστό.
06-12-2019
BABY ARTIST - ΕΑΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 2020 Εγγραφές και σημαντικές ημερομηνίες!
Οι εγγραφές για τον εαρινό κύκλο
του Baby Artist θα πραγματοποιούνται
από 11 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2020

 
05-12-2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΕΒΑ/FEAD Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019
Σε διανομή προϊόντων θα προχωρήσει ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.
Στη διανομή αυτή θα μοιραστούν είδη μπακαλικής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, ρύζι και ζάχαρη), είδη καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν) και πατάτες.
03-12-2019
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 05-12-2019
Σας γνωρίζουμε ότι την ΠΕΜΠΤΗ    5/12/2019  και κατά τις ώρες 10.00΄ έως 12.00΄ έχει   προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος σε ολόκληρη την  Δ.Κ. ΧΟΡΤΙΑΤΗ   από την είσοδο του χωριού (ΜΑΣΟΥΤΗΣ) μέχρι την έξοδο του χωριού προς πάρκο κεραιών (Μοναστήρι)
02-12-2019
ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-12-2019
Σας γνωρίζουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ   4/12/2019  και κατά τις ώρες 10.00΄ έως 13.00΄ έχει   προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος στην  Δ.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ   και συγκεκριμένα: Εκατέρωθεν της οδού ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ από την ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (γεφυράκι) μέχρι την οδό ΕΓΝΑΤΙΑ , συμπεριλαμβανομένων και των οδών ΦΙΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΝΕΑΡΧΟΥ – ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΟΣ – ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ – ΙΚΤΙΝΟΥ – ΚΑΝΑΡΗ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ κ.λ.π.    λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.
 
29-11-2019
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Πυλαίας - Χορτιάτη
Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.
Βρέθηκαν 804 εγγραφές, εμφανίζονται από 41 έως 60.Πρώτη 12345678 Τελευταία

T35

Smart City
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Hλεκτρoνικές Yπηρεσίες
 
Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής και Διεκπεραίωσης Αιτήσεων (Η.Σ.Υ.Δ.Α.)
 
Act in the City

e-15195 Βελτιώνω την πόλη μου

15195 Γραμμή του Πολίτη

Τηλέφωνα & Emails Υπηρεσιών

Αναζήτηση Προσωπικού

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Καλωσόρισμα του Δημότη
 
Δημοτικοί Συνεδριακοί Χώροι
 
 

Συμβαίνει τώρα...Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Εκδηλώσεις
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
   
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
                 
 
 
 
Έγγραψαν... για το δήμο μας
Πες μια ιδέα
e-Newsletter
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης.
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT

Ανακύκλωση Δήμων Ανατολικής Θεσ/νίκης

Κουνούπια


-->Πρόγραμμα BabyArtist

Γραμμή Επικοινωνίας της Γυναίκας

Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ – (Ρώτα το Διονύση)

Αλκοόλ μετά τα 18

Αλκοόλ μετά τα 18

takeaphroditehome

Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης

Your Europe
 
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT
Πράσινο Ταμείο eduACT

Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς