Λεύκωμα του Δήμου
 
Επικοινωνία με τον πολίτη
 

Το περιοδικό του Δήμου μας!
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Wi-Fi Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού

Γενικοί Χάρτες Δήμου
νέο Γ.Π.Σ. ΔΚ Πυλαίας

Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος
Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος
Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη
Cine Πανόραμα, Cine Πυλαία
Δημοτικό Ωδείο
Αθλητισμός
Δημοτικό Κολυμβητήριο
Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής
Εθελοντικές Ομάδες στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κέντρο Κοινότητας
Κοινωνική Προστασία
Απασχόληση
Η Παιδεία στο Δήμο μας
Κοινωνικό Φροντιστήριο
Η Υγεία στο Δήμο μας
ΚΕΠ Υγείας
Παιδικοί Σταθμοί
Κέντρο Ανοιχτής Απασχόλησης Ηλικιωμένων
Βοήθεια στο Σπίτι
e-Βοήθεια στο Σπίτι


Πολιτική Προστασία
Προστασία Αδέσποτων
Ανακύκλωση

ΚΕΠ του Δήμου μας

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Σύμφωνο των Δημάρχων

Διαύγεια

Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών

Πύλη Διαμεσολάβησης


Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Δήμος σε Δράση
Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης - Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Η φωνή της αυτοδιοίκησης θα  παραμείνει ενωμένη. Κανείς δήμος πια μόνος του» - Λάζαρος Κυρίζογλου: «Ο Ιγνάτιος είναι δήμαρχος καθολικής αποδοχής. Η ΠΕΔΚΜ θα περάσει σε άξια χέρια»
17/10/2019
Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης - Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Η φωνή της αυτοδιοίκησης θα παραμείνει ενωμένη. Κανείς δήμος πια μόνος του» - Λάζαρος Κυρίζογλου: «Ο Ιγνάτιος είναι δήμαρχος καθολικής αποδοχής. Η ΠΕΔΚΜ θα περάσει σε άξια χέρια»
Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) ανακοίνωσε και επίσημα ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συνεργασίας με τους αιρετούς στην Αυτοδιοίκηση.
Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ-ΚΜ, ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε πως η επιλογή του να διεκδικήσει την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, έρχεται ως φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης πορείας του ως δήμαρχος αρχικά στον Δήμο Πανοράματος και μετέπειτα στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για 6η συνεχόμενη θητεία.
Τον κ. Καϊτεζίδη προλόγισε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη άνθρωπο καθολικής αναγνώρισης που λειτουργεί ενωτικά, αγαπητό συνάδελφο από όλους τους αιρετούς στην Κεντρική Μακεδονία και εργασιομανή. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι μετά τις εκλογές θα παραδώσει τον θεσμό της ΠΕΔ-ΚΜ σε άξια και ικανά χέρια. Επίσης ο κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση της Ένωσης υπό τον Σίμο Δανιηλίδη, δήλωσε ότι συνεργάστηκε μαζί του προς την κατεύθυνση της έκδοσης ομόφωνων αποφάσεων και σημείωσε ότι με τον τρόπο αυτό ο θεσμός της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων έγινε γνωστός στην κοινωνία.

«Θα είμαστε ανοιχτοί με όλους»
Μιλώντας για την υποψηφιότητα του στην ΠΕΔ-ΚΜ ο κ. Καϊτεζίδης είπε χαρακτηριστικά πως θα αγκαλιάσει όλους τους συναδέλφους από όποιο χώρο και αν προέρχονται. «Η φωνή της αυτοδιοίκησης θα  παραμείνει ενωμένη. Θα είμαστε ανοιχτοί με όλους. Ενώνουμε πρόσωπα από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες με κοινό όμως παρονομαστή τις μάχες που δώσαμε και θα δώσουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας» τόνισε.
Δεσμεύτηκε μάλιστα πως δεν θα υπάρχει αποκλεισμός για κανέναν Δήμο στην Κεντρική Μακεδονία, ευάλωτο ή μη, μικρό ή μεγάλο. «Θα στοιχηθούμε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια. Θα συνεργαστούμε αρμονικά και με την ΚΕΔΕ και με την Πολιτεία, με την οποία θέλουμε να συνεργαστούμε. Τα δείγματα γραφής του Υπουργείου Εσωτερικών και συναρμόδιων υπουργείων είναι θετικά, όταν όμως θίγονται βασικές αξίες της Αυτοδιοίκησης θα είμαστε διεκδικητικοί και μαχητικοί» υπογράμμισε ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

«Θα είμαστε μια γροθιά και για την ΚΕΔΕ»
Ο κ. Καϊτεζίδης αναφέρθηκε και στην απόφαση του απερχόμενου προέδρου της ΠΕΔ-ΚΜ, Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ. «Η θέση μας είναι πως όλοι οι αυτοδιοικητικοί, μαζί και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα είμαστε μια γροθιά για αυτό το μεγάλο βήμα που κάνει για την ΚΕΔΕ, ο Λάζαρος Κυρίζογλου» υπογράμμισε ο ίδιος, ενώ αναφέρθηκε και στην κοινή τους διαδρομή, που αφορά στη  νομική και τη δικηγορία και μετέπειτα στην Αυτοδιοίκηση.
Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ, επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί άλλοι δήμαρχοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του. «Εύχομαι και ελπίζω και στην ΚΕΔΕ να υπάρχει μια παρουσία δυνατή, ώστε η φωνή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα να είναι αυτή που πρέπει και να ανταποκρίνεται σε μια σύγχρονη αυτοδιοίκηση» επισήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ.
Ο κ. Καϊτεζίδης μιλώντας για την ενότητα που έχει επιτευχθεί στην ΠΕΔ-ΚΜ σημείωσε πως την έκαναν πράξη, τόσο ο κ. Κυρίζογλου, όσο και ο προκάτοχος του, δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών , Σίμος Δανιηλίδης.  «Σας διαβεβαιώνω ότι από δω από τη Θεσσαλονίκη την έδρα Μακεδονίας μας φεύγει μια φωνή ενότητας. Είναι μια παρακαταθήκη και πάνω σε αυτή θα συνεχίζουμε να χτίζουμε ενωμένοι» σχολίασε.
Αναφέρθηκε επίσης και στα ζητήματα που απασχολούν και θα συνεχίσουν να απασχολούν την αυτοδιοίκηση, όπως στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με σύγχρονο τρόπο, το προσφυγικό - μεταναστευτικό, τα θεσμικά και τα οικονομικά των ΟΤΑ και το πειθαρχικό δίκαιο των αιρετών. «Τα θέματα της Τ.Α είναι σημαντικά, γιατί η Αυτοδιοίκηση  έπαιξε και θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στα χρόνια της κρίσης. Με λιγοστούς πόρους και με περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό στάθηκε όρθια και στήριξε τους πολίτες» ανέφερε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ τελειώνοντας σημείωσε χαρακτηριστικά «θυμηθείτε τη φράση μου: Κανένας Δήμος όσο μικρός αν είναι δεν θα παλεύει μόνος του. Θα είμαστε δίπλα του συμπαραστάτες όλοι μαζί».
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράςT34

Smart City
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Hλεκτρoνικές Yπηρεσίες
 
Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής και Διεκπεραίωσης Αιτήσεων (Η.Σ.Υ.Δ.Α.)
 
Act in the City

e-15195 Βελτιώνω την πόλη μου

15195 Γραμμή του Πολίτη

Τηλέφωνα & Emails Υπηρεσιών

Αναζήτηση Προσωπικού

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Καλωσόρισμα του Δημότη
 
Δημοτικοί Συνεδριακοί Χώροι
 
 

Συμβαίνει τώρα...Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Εκδηλώσεις
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
         
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Έγγραψαν... για το δήμο μας
Πες μια ιδέα
e-Newsletter
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης.
Πρόγραμμα BabyArtist

Γραμμή Επικοινωνίας της Γυναίκας

Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ – (Ρώτα το Διονύση)

Αλκοόλ μετά τα 18

Αλκοόλ μετά τα 18

takeaphroditehome

Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης

Your Europe
 
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT
Πράσινο Ταμείο eduACT

Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς