Λεύκωμα του Δήμου
 
Επικοινωνία με τον πολίτη

Το περιοδικό του Δήμου μας!
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Ευρωπαϊκά Διακρατικά Προγράμματα
Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Wi-Fi Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού

Γενικοί Χάρτες Δήμου
νέο Γ.Π.Σ. ΔΚ Πυλαίας

Λαογραφικό Μουσείο Πανοράματος
Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος
Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη
Cine Πανόραμα, Cine Πυλαία
Δημοτικό Ωδείο
Αθλητισμός
Δημοτικό Κολυμβητήριο
Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής
Εθελοντικές Ομάδες στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη
Οι μαθητές μας ξεναγούν στην Πυλαία

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κέντρο Κοινότητας
Κοινωνική Προστασία
Απασχόληση
Η Παιδεία στο Δήμο μας
Κοινωνικό Φροντιστήριο
Η Υγεία στο Δήμο μας
ΚΕΠ Υγείας
Τηλεϊατρική
Παιδικοί Σταθμοί
Κέντρο Ανοιχτής Απασχόλησης Ηλικιωμένων
Βοήθεια στο Σπίτι
e-Βοήθεια στο Σπίτι


Πολιτική Προστασία
Προστασία Αδέσποτων
Ανακύκλωση

ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη

ΚΕΠ του Δήμου μας

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Το Σύμφωνο των Δημάρχων

Διαύγεια

Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών

Πύλη Διαμεσολάβησης

Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Δήμος σε Δράση
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: “Στηρίζουμε την ψηφιακή διακυβέρνηση. Δημιουργούμε φιλικό και άμεσο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις υπηρεσίες και τους επαγγελματίες μας”- Σύντομα σε λειτουργία το ΚΕΠPlus - Στο πιλοτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη - Ενημέρωση επιχειρήσεων-επαγγελματιών διά ζώσης, αλλά και μέσω… βιντεόκλησης στα ΚΕΠ του δήμου
18/06/2020
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: “Στηρίζουμε την ψηφιακή διακυβέρνηση. Δημιουργούμε φιλικό και άμεσο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις υπηρεσίες και τους επαγγελματίες μας”- Σύντομα σε λειτουργία το ΚΕΠPlus - Στο πιλοτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη - Ενημέρωση επιχειρήσεων-επαγγελματιών διά ζώσης, αλλά και μέσω… βιντεόκλησης στα ΚΕΠ του δήμου
Δυναμικό «παρών» δηλώνει και πάλι ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη μέσα από το επόμενο βήμα της ηλεκτρονικής μεταρρύθμισης που δίνει τη δυνατότητα χρήσης μιας νέας υπηρεσίας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Το προβάδισμα που έδωσε η πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών στην ιστοσελίδα του δήμου γλίτωσε εκατοντάδες δημότες από την ταλαιπωρία στα γκισέ, ανέδειξε τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη σε παράδειγμα καλής πρακτικής και τον κατατάσσει σήμερα στην πρωτοπορία της ψηφιακής μετάβασης σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ένα προβάδισμα το οποίο αναγνώρισε κατά την επίσκεψή του στις υπηρεσίες του δήμου και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς, αλλά και επιβεβαιώνεται σήμερα με την ένταξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη στο καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα ΚΕΠPLUS στο οποίο συμμετέχουν επιλεγμένοι δήμοι όλης της χώρας.

Σύμφωνα με το πιλοτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του ΚΕΠPlus θα δημιουργηθεί και θα τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες υπηρεσία παροχής υπηρεσιών από τα ΚΕΠ του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη μέσω βιντεοκλήσεων, το ΚΕΠLive, που θα μπορεί να αξιοποιηθεί από επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων αλλά και από άλλους τομείς, καθώς οι ενότητες της πληροφόρησης που θα δίνεται θα είναι θεματικές.

Στα ειδικά "γκισέ" για επιχειρήσεις που θα δημιουργηθούν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), οι επιχειρηματίες θα μπορούν να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται είτε δια ζώσης, είτε μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης.

Επιπλέον και ειδικά για τις start ups επιχειρήσεις μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες θα δίνεται άμεση, αξιόπιστη και στοχευμένη πληροφόρηση, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε ψηφιακές εκθέσεις που παρουσιάζουν στοιχεία για την κατάσταση μετά την υγειονομική κρίση, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης και για θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό εμπόριο.  

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω του προγράμματος ΚΕΠPLUS, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ). Συμμετείχαν οι υφυπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς (αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών) και  Γρηγόρης Ζαριφόπουλος (αρμόδιος για τα θέματα ψηφιακής στρατηγικής και την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας), ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη  Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, o πρόεδρος του ΣΒΕ Α. Σαββάκης, ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Γ. Κωνσταντόπουλος, η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης καθώς και δήμαρχοι και επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας.

«Στηρίξαμε εξαρχής και εξακολουθούμε να στηρίζουμε ενεργά και με όλες μας τις δυνάμεις την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων για την μετάβαση στην ψηφιακή διακυβέρνηση γιατί αποτελούν εθνική ανάγκη. Μπορούν να γίνουν το όχημα της προόδου που θα  μας οδηγήσει στη νέα εποχή. Ο δήμος μας επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό του ρόλο δίνει και πάλι το παράδειγμα καλής πρακτικής σε πανελλήνιο επίπεδο. Συμμετέχουμε με ενθουσιασμό στο πιλοτικό πρόγραμμα ΚΕΠ_PLUS με στόχο να μειώσουμε περαιτέρω τη γραφειοκρατία, να δημιουργήσουμε φιλικό και άμεσο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις υπηρεσίες και τους επαγγελματίες μας, να ανοίξουμε νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα, να διευκολύνουμε  την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.» επισήμανε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς

Σχέδιο Δράσης COVID-19Smart City
 
Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Hλεκτρoνικές Yπηρεσίες
 
Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής και Διεκπεραίωσης Αιτήσεων (Η.Σ.Υ.Δ.Α.)
 
Act in the City

e-15195 Βελτιώνω την πόλη μου

15195 Γραμμή του Πολίτη

2313 322006 Γραμμή της Γυναίκας

Τηλέφωνα & Emails Υπηρεσιών

Αναζήτηση Προσωπικού

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Καλωσόρισμα του Δημότη
 
Δημοτικοί Συνεδριακοί Χώροι
 
 

Συμβαίνει τώρα...Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς
Εκδηλώσεις
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
     
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
             
 
 
 
Έγγραψαν... για το δήμο μας
Πες μια ιδέα
e-Newsletter
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης.
Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας

Κουνούπια

Πρόγραμμα BabyArtist

Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ – (Ρώτα το Διονύση)

Αλκοόλ μετά τα 18

Αλκοόλ μετά τα 18

Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης

Your Europe
 
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Youthorama
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας www.syzefxis.gov.gr
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS
Πράσινο Ταμείο eduACT
Πράσινο Ταμείο eduACT

Σμίκρυνση γραμματοσειράς dΜεγένθυση γραμματοσειράς